Framtidsdagen

Framtidens medarbetare finns i dag i skolan. För att eleverna skall få en möjlighet att göra välgrundade val kring framtida yrken är det viktigt att de får en inblick i arbetslivet tidigt och kan upptäcka vilka möjligheter som finns. Det är här du kommer in!

Tisdagen den 10 september 2019 bjuder vi in till Bollebygdskolans heldag om framtiden.

Här får du chansen att berätta om ditt yrke, svara på frågor och locka unga att söka din bransch. På lite sikt kan dessa tjejer och killar bli framtida anställda och arbetskamrater!

  • Vi behöver ditt deltagande för att kunna göra denna dag meningsfull & uppskattad för våra fantastiska elever.
  • Vi hoppas att du/ni vill delta på något sätt under dagen. Kanske vill ni visa upp delar av ert företag och yrken som finns hos er i vår utställningshall i Idrottshallen i Bollebygdskolan eller på planen framför entrén, låta eleverna testa på och besvara frågor och vidga vyer.
  • Vi skulle vilja se just dig i vårt ”yrkesbibliotek” och ge dig möjlighet att träffa våra elever och berätta om ditt yrke och vägen dit. Att agera yrkesambassadör för din bransch!
  • Ni är välkomna att berätta om er skola och utbildningar på gymnasiemässan i vår nyinvigda foajé
  • Vill du inom Arbetsförmedlingen berätta om hur man går till väga för att söka sommar/extrajobb? Lite tankar om vilka egenskaper som framtida arbetsgivare vill se hos sina anställda och hur man bör bete sig på en arbetsplats? Var finns jobben i framtiden?
  • Vill du ”gamla” Bollebygdselev berätta om ditt val till gymnasiet och vad som hände sen? Vad kan vara bra att tänka på? Är det kört om man inte vet vad man vill bli när man är 15? Vad vill du dela med dig av till dagens högstadieelever?

Alla högstadiets elever kommer att under en koncentrerad dag få fyllas av kunskaper om arbetsmarknaden, yrken och vägar dit. Information och upplevelser som förhoppningsvis kommer att vara till stor hjälp för eleverna inför kommande utbildnings- och yrkesval och inte minst fungera motivationshöjande för att se sambanden mellan skola & arbetsliv.

Fyll gärna i formuläret med dina kontaktuppgifter. Det går till vår Studie- och yrkesvägledare. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att kontakta dig. För att använda dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.

Anmälan

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Jag/vi vill delta i företagarmässan i Bollebygdskolanmellan 8.30 -12.00 (skolan ordnar plats, bord och stolar samt bjuder på fika och lättare lunch)
Jag/vi vill delta i företagarmässan i Bollebygdskolanmellan 8.30 -12.00 (skolan ordnar plats, bord och stolar samt bjuder på fika och lättare lunch)
Jag vill berätta om mitt gymnasieval och vad jag gör idag
Jag vill berätta om mitt gymnasieval och vad jag gör idag


Vi är tacksamma för svar snarast så vi hinner planera i god tid men vill ha det absolut senast fredag 30 aug.