Nybyggnation i Bollebygd

Lediga tomter

Om du är intresserad av tomt eller småhus i Bollebygds kommun har du möjlighet att anmäla ditt intresse till kommunens tomtkö. De tomter som kommunen tar fram erbjuds först till tomtkön innan de släpps till allmänheten.

Bollebygds tätort


Bergadalen

Bergadalen är beläget i norra delen av Bollebygds tätort, cirka två kilometer från centrum. Området består i sin helhet av cirka 60 tomter uppdelat på tre etapper. 13 av tomterna som ingår i etapp ett är kommunala, förteckning över kvarvarande tomter finns länkad till vänster. Försäljning av tomter för etapp 2 och 3 förväntas starta 2019/2020.

Tyftet 1

Samtliga tomter på Tyftet 1 är sålda.

Tyftet 2

Tyftet 2 består av 31 tomter. Försäljningen påbörjades i juni 2017, förteckning över kvarvarande tomter finns länkad till vänster.

Tyftet 3

Tyftet 3 beräknas bestå av 8 kommunala tomter med försäljningsstart 2019/2020.

Töllsjö

Bäcken 1:27 (vid Trallvägen). Fastigheten är 1 258 kvadratmeter och omfattas av detaljplan från 1975 som medger ett friliggande småhus i en våning. Pris: 300 000 kronor. Här finner du länkar till ytterligare information om tomten:

Att söka tomt

Det krävs inte att du är registrerad i tomtkön för att lämna in en intresseanmälan, men läs gärna igenom gällande regler för tomtkönöppnas i nytt fönster för mer information om processen att köpa tomt av kommunen.