Johan Sundqvist

04 juli 2016

Medverkande på utbildningsworkshop

Johan Sundqvist, utvecklingsledare på Barn och utbildningsförvaltningen i Marks kommun, medverkade på Europa Direkt Sjuhärads utbildningsworkshop.

Här kommer en presentation av Johan Sundqvist som medverkade på Europa Direkt Sjuhärads utbildningsworkshop under våren.

Johan arbetar som utvecklingsledare på Barn och utbildningsförvaltningen i Marks kommun, där en del i arbetet handlar om EU och internationella frågor. 

Det viktigaste med hans arbete är att bidra till skolan och förskolan är så bra som möjligt för alla invånare. Han tycker också att det är jättespännande att arbeta med ett så betydelsefullt område som utbildning. För att kunna utvecklas tror Johan ett internationellt perspektiv är nödvändigt

Johan tror att han kan ha nytta av det han lärt sig på LFA när han arbetar med internationella projekt, men också i vardagen när man skall lösa olika utvecklingsuppdrag. EU handlar ju om väldigt många intressanta och viktiga ämnen. Utbildnings och demokratifrågor ligger honom varmt om hjärtat och migrationspolitiken viktig i dessa dagar.