22 mars 2017

Seminarie - Investeringar

Europeiska investeringsbanken (EIB), EU-kommissionen och Almi bjuder tillsammans med Europa Direkt Sjuhärad in dig till föredrag kring investeringsmöjligheter och till drop-in för investeringsspecifika frågor.  

Förbättra affärsklimatet

Investeringsplanen ska ta bort hinder för investeringar, marknadsföra och bistå investeringsprojekt och använda nya och befintliga ekonomiska resurser på ett smartare sätt. Läs mer på EU-kommissionens webbplatslänk till annan webbplats.

Har du större investeringar på gång

Europeiska investeringsbanken (EIB) kan hjälpa dig med att finansiera projekt med hög riskprofil och på så sätt maximera effekten av offentliga medel och attrahera privata investeringar. Läs mer på Europeiska investeringsbankens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du en innovativ idé?

För innovativa små och medelstora företag finns Almi företagspartners tillväxtlån. Syftet med lånet är att ge möjlighet för innovativa företag att utveckla innovationer och affärsidéer som ger tillväxt och lönsamhet. Vid företagsstart och för unga företagare finns nya Mikrolånet, mindre lån med lång återbetalningstid för att ge nya företag möjligheter att etableras och växa. Tack vara en garanti från Europeiska Investeringsfonden kan de erbjuda Tillväxtlånet samt Mikrolån till förmånliga villkor. Läs mer på Almis webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Schema

09.30 - 10.00
Registrering och fika

10.00 - 12.00
Information av Alexander Schenk från EIB, Johan Wullt från EU-kommissionen och Anna Bergengren från Almi.

12.00 - 13.00
Lunchpaus (bekostas själv)

13.00 - 15.00
Drop-in. Här kan du diskutera investerings-pecifika frågor med Alexander Schenk och Johan Wullt.

Datum

26 april

Plats

Skaraborgsvägen 1A , Borås. Navet Science Center.

Anmälan

Anmäl din plats senast 19 april till: europadirekt@bollebygd.se
Anmäl ev. specialkost.