En person pratar och instruerar en annan person vid ett skrivbord

17 september 2018

Bli handledare på jobbet

Vill du lära mer om hur man tar emot personer på arbetsträning, praktik eller som nyanställda? Varmt välkommen till en endags handledarutbildning som vänder sig till medarbetare i näringslivet såväl som offentlig verksamhet.

Utbildningen anordnas av Samordningsförbundet och syftar till att rusta verksamheter i att ta emot personer på arbetsträning, praktik och som nyanställda. Fokus ligger på personer i behov av extra stöd.

Utbildningen är kostnadsfri

Det är en kostnadsfri utbildning. Den vänder sig till dig som arbetsgivare med medarbetare som vill lära sig mer om hur man tar emot och handleder människor som tidigare varit långt från ett arbete, samt lära mer om vinsterna med det. Det handlar om att få verktyg för en anpassad medarbetarintroduktion, helt enkelt.

Datum: Tisdagen den 9 oktober
Tid: kl. 09.00 - 15.00
Plats: Krafthusets cafélokal, Vikingborgsgränd 4, Bollebygd

Anmäl dig till endagsutbildningen

Mer information om utbildningen och hur du anmäler dig finns på Samordningsförbundets webbplats.länk till annan webbplats

Detta ingår på utbildningsdagen

Utbildningsdagen innehåller föreläsningar, övningar och reflektionstillfällen mellan deltagarna. Lättare lunch och fika ingår.

Utbildningar på andra platser

Handledarutbildningen erbjuds vid ett 10-tal tillfällen i Sjuhärad i höst. Ni är välkomna att anmäla er till vilken ort som helst. Utgå från det datum som passar er bäst.