Biblioteket yttre vy


Bibliotek

Välkommen till Bollebygds bibliotek!

Biblioteket är en mötesplats för alla. Här finner du både kunskap och avkoppling. Du är välkommen hit för att låna böcker, läsa dagstidningar, låna en dator eller bara sitta ner och ta det lugnt en stund.

bibliotekets webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du logga in för att reservera eller låna om böcker. Där kan du även söka i vår katalog för att se om vi har den bok som du är intresserad av. För att logga in behöver du ett lånekort med en pinkod. Kom in till biblioteket så fixar vi det.

Öppettider under jul och nyår

vecka 52
måndag 23 december 10-15
tisdag 24 december - torsdag 26 december: stängt
fredag 27 december 12-17
lördag 28 december 10-13

vecka 1
måndag 30 december 10-15
tisdag 31 december - onsdag 1 januari: stängt
torsdag 2 januari 10-17
fredag 3 januari 12-17
lördag 4 januari 10-13

E-böcker och e-ljudböcker

Vårt avtal med Kultur i väst löper ut vid årsskiftet och det kommer inte gå att låna böcker via e-lib eller biblio från Kultur i väst från och med 4 december (däremot kan ni fortsätta läsa och lyssna på de böcker som ni redan har lånat då). Vi håller på att ta fram ett eget avtal för Bollebygds bibliotek som förhoppningsvis träder i kraft efter årsskiftet. Ny information kommer att publiceras här.

Aktuellt på biblioteket

Biblioteket på sociala medier

Biblioteket på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gå gärna in och gilla och kommentera.
Vi kommer dela information om vad som händer på biblioteket, ge boktips och andra rekommendationer.

Tänk på att inte dela personlig information med oss på de publika sidorna.