Bollebygds kommun

Energi- och klimatrådgivning - ett samtal kan spara pengar

Ring eller skriv till kommunens rådgivare om du eller ditt företag har frågor om energi eller klimat.

Rådgivningen nås via e-post och telefon och är gratis. Vi vänder oss till privatpersoner, organisationer och företag och ger råd om elförbrukning, uppvärmning, transporter och mycket annat. Jag finns ofta på plats i kommunhuset på onsdagar, men det är bäst att boka tid - jag kan ju vara ute 'på fält'.

Energimyndighetens hemsidalänk till annan webbplats finns mycket nyttigt inom energi och klimat. Välj flik Företag eller Hushåll - eller varför inte båda om du söker råd och tips till en större fastighet.

Solel
Är du intresserad av solel inom lantbruket?
Den 5 maj berättar Hugo Franzén om möjligheter och hinder. Kvällen är gratis men anmälan ska göras senast den 2 maj, läs mer i inbjudan härPDF.
Du behöver inte vara lantbrukare för att delta, föreläsningen är intressant för alla som har intresse i lite större solelsanläggningar. 

Nybyggnation
Går du i byggtankar? Titta in på Energimyndighetens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, där finns bra information att hämta.  
Energikontoret Skåne har gett ut en bok "Att bygga energieffektivt".
I den finns mycket kunskap att hämta, även för dig som inte har energin i fokus.
Den kan laddas ner gratis, klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 
Idrottföreningar, passa på ...
... att sänka energikostnaderna
Just nu görs insatser för att hjälpa idrottsföreningar i Västra Götaland att sänka sin energiförbrukning. Hämta mer information på Hållbar Utveckling Västs hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 2012-10-24, av Iris Falk
Sidansvarig: Ylva Christensen
Läs mer
Kontakta
Energi- och klimatrådgivare
Tfn: 033-23 14 03

E-post:
energiradgivare@bollebygd.se