Mobilmeny.

Hitta bostad

Här har vi samlat information om Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder, Bollebo som hyr ut bostäder i kommunen.

Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder, Bollebo

Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder, Bollebo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är Bollebygds allmännyttiga bostadsstiftelse med uppdraget att främja bostadsförsörjningen i kommunen. Bollebos styrelse väljs av kommunfullmäktige i Bollebygds kommun och stiftelsen står under uppsikt av kommunstyrelsen.

Placeringen utmed RV 40 mellan Borås och Göteborg ger Bollebygds kommun och Bollebo ett mycket fördelaktigt läge. Bollebo äger fastigheter i orterna Bollebygd, Olsfors och Töllsjö.

Stiftelsen äger och förvaltar 455 bostäder och 12 lokaler med tillhörande parkerings- och garageplatser. Samtliga bostäder och lokaler är hyresrätter. Bollebo har ett varierat utbud av bostäder i små områden med trivsamma gårdsmiljöer och valmöjlighet avseende standard och servicegrad erbjuds kunden. Förvaltningen sker miljömedvetet och nära kunden. Stiftelsen har ambitionen att ha välskötta och välunderhållna lägenheter där kunden kan känna sig trygg i sin vardag.

Man kan välja att bo i hyreshus eller radhus. Bollebo har också service- och grupplägenheter på Bollegårdens servicehus.

Privata aktörer

Utöver den kommunala bostadsstiftelsen finns också ett antal privata aktörer som hyr ut och förvaltar bostäder i kommunen. För att inte gynna eller missgynna någon enskild aktör kan Bollebygds kommun inte sammanställa förteckningar över dessa aktörer.