Mobilmeny.

Sms-tjänst för driftinformation om våra samhällstjänster

Bollebygds kommun informerar om driftstörningar i samhällstjänster som vattenförsörjning och avfallshantering via sms eller e-post. Här kan du lägga till eller ta bort telefonnummer och e-post.

Samhällsbyggnadsförvaltningen använder sms och e-post för att meddela störningar i vattenförsörjningen, sophämtningen, slamtömningen och övrig samhällsviktig information.

Anmälan är frivillig och kan avslutas när som helst genom att meddela teknisk kundtjänst via e-post. eller bocka i "Jag vill avsluta min sms-tjänst" i formuläret.

Systemet skickar ett sms eller ett mejl till de uppgifter som vi har registrerade. Det går inte att svara på sms:et som du får från oss.

Vi rekommenderar även dig som vistas regelbundet i kommunen men inte har ditt telefonabonnemang registrerat till en adress här att lägga till ditt telefonnummer eller e-post. Detta kan vara aktuellt för exempelvis fritidshusägare.

Har du ytterligare frågor kring sms-tjänsten? Teknisk kundtjänst kan svara på fler frågor, kontaktuppgifterna hittar du i högerspalten.

Du kan även använda formuläret för att avsluta din prenumeration. Då fyller du i formuläret och kryssar i rätt ruta längst ner.

För att använda dina uppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under Om webbplatsen Öppnas i nytt fönster..


Avsluta sms-tjänsten
Avsluta sms-tjänsten