Mobilmeny.

Bokning

Kommunen kommer att förlänga det tillfälliga förbudet att inte hyra ut kommunens lokaler till privatpersoner och företag preliminärt till och med den 15 augusti

Just nu pågår det ett arbete med att fördela haltider, arbetet beräknas vara klart v. 28. Därefter är det möjligt för idrottsföreningar att boka in aktiviteter.

Folkhälsomyndighetens råd ska följas

För träningar och andra idrottsaktiviteter, som inte kan bedrivas utomhus gäller de allmänna råden Länk till annan webbplats. för inomhusaktiviteter och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att följa de allmänna råden uppmanar vi alla att byta om hemma. Man kommer bara att få använda det anvisade omklädningsrum och då endast för toalettbesök och handtvätt.

Bollebygds kommun följer händelseutvecklingen gällande pandemin och kan därför komma att fatta nya beslut gällande denna verksamhet.

Bokningsbara lokaler flyttas till ny tjänst

Kommunen har tecknat ett avtal med bokningstjänsten e-serve. Vi kommer successivt att flytta över de bokningsbara lokalerna från den gamla bokningscentralen till en e-tjänst från e-serve.

Nedan hittar du länkar till bokningsbara lokaler i Krafthuset och idrottshallar.

Klicka på länkarna för att ta dig till bokningssidan.

Bokning av Krafthuset

Cafélokal - Krafthuset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Konferensrum - Krafthuset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bokning av idrottshallar

Bollebygdsskolans idrottshall Länk till annan webbplats.

Töllsjöskolans idrottshall Länk till annan webbplats.

Örelundskolans idrotthall Länk till annan webbplats.