Mobilmeny.


Författarsamtal med Lars Wilderäng

Den 25 april arrangerar Europa Direkt och Bollebygds bibliotek ett författarsamtal med Lars Wilderäng. Arrangemanget börjar klockan 18.3 men redan vid 18.00 bjuder vi in till mingelfika. Anmäl dig redan idag!

För att uppmärksamma världsbokdagen arrangerar Bollebygds bibliotek tillsammans med Europa Direkt Sjuhärad ett författarsamtal den 25 april klockan 18.30 på Bollebygds bibliotek. Vi bjuder på fika!

Anmälan görs längre ner på denna sida senast 24 april. Vi reserverar oss för att evenemanget kan bli fullbokat.

Vem är Lars Wilderäng?

Lars Wilderäng har tidigare arbetat inom IT- branschen, men ägnar sig nu helt åt skrivandet. Hans stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i alla hans framgångsrika böcker. 2019 vann han Stora ljudbokspriset med Höstsol. Film-, tv- och spelrättigheter har sålts till nio av hans titlar och han har sålt i över 700 000 exemplar.

 Vad är världsbokdagen?

På Världsbokdagen uppmärksammar Unesco böckers, författares och upphovsrättens betydelse för att sprida idéer och kunskap och för att bidra till förståelse och tolerans mellan människor. Böcker är ett av våra allra mest effektiva verktyg för att arbeta för fattigdomsbekämpning och fredsbyggande, och målet med Världsbokdagen är att uppmuntra författare och kämpa mot analfabetism. Läs mer hos UNESCO >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ladda ner affisch här >> , 1.4 MB.

Anmälan är stängd. För frågor kontakta europadirekt@bollebygd.se