Mobilmeny.


Hållbarhetsfestival 2022: vill du vara med?

Den 17-23 oktober arrangeras hållbarhetsfestivalen i Västra Götaland. Europa Direkt Sjuhärad kommer, tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan, även i år arrangera aktiviteter i och omkring Bollebygd. Vill du vara med?

För Europa Direkt Sjuhärad är hållbarhet en viktig fråga. Under tidigare år har Hållbarhetsfestivalen inneburit massor av spännande aktiviteter i Västra Götaland, och inte minst i Bollebygd. Tillsammans med föreningsliv, kommun och näringsliv har vi arrangerat massor av spännande föreläsningar, workshops, ungdomsaktiviteter, panelsamtal, skolaktiviteter och mycket mer! Vi tror vi kan göra detta även 2022 - om vi arbetar ihop!

Vi vill gärna samverka med andra som arrangerar aktiviteter och gör gärna reklam för aktiviteter som planeras under veckan så om du har ett initiativ du vill arbeta vidare med får du gärna kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpas åt att förverkliga - eller om vi kan hjälpa till att göra reklam för det i ett lokalt festivalprogram.

Temat för året

Festivalen äger rum v. 42 2022 ( 17-23 oktober) och arrangeras av Studiefrämjandet. Temat för 2022 är ”Sustainable Aquaculture” men det är inget krav att arrangera något på temat – se det mer som en inspiration. Tänk att ”Hållbarhet” i sig är ett tema – där alla programpunkter som famnar hållbarhet är välkommet att bli en del av Hållbarhetsfestivalens program. Hållbarhetsfestivalen arrangeras på initiativ från Studiefrämjandet men alla är välkomna att bidra på olika sätt runt om i Västra Götaland.

Läs mer och kontakta oss!

Läs mer om Hållbarhetsfestivalen här >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs om EU-kommissionens prioriteringar här>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lär mer om NextGenEU här>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du når Europa Direkt Sjuhärad på mailadress europadirekt@bollebygd.se