Mobilmeny.


Klädbytardag och lunchföreläsning i Borås

Den 23 april arrangerar Studieförbundet Vuxenskolan tillsammans med Europa Direkt Sjuhärad en klädbytardag på Druveforsvägen 8, Borås! Kom och byt kläder eller besök en av våra workshops med olika teman och lyssna till Jennie Dahlén som lunchföreläser om Slow Fashion 12.00.

Klädbyte - såhär går det till!
Byt ut dina gamla kläder mot nya från någon annan! Lämna in plagg dagtid den 18-22 april hos Vuxenskolan på Druveforsvägen 8, Borås. För varje plagg får du en biljett. Den 23 april öppnar vi dörrarna till bytesdagen 10.00-14.00. Då kan du välja nya plagg som du byter mot dina biljetter.

OBS! Alla plagg måste vara hela och rena. Vi kommer inte ta emot vinterkläder eller barnkläder. Alla överblivna plagg går till välgörande ändamål.

Föreläsning: Slow fashion med Jennie Dahlén
23 april 12.00, Druveforsvägen 8, Borås
Hur skapar vi en garderob som både håller i sömmarna över tid och överlever snabba trendväxlingar? Jennie Dahlén delar med sig av sina bästa råd om hur vi kan tänka kring inköp, hur vi tar hand om våra kläder på bästa sätt och om hur mode och kläder kan vara både roligt och hållbart.

Jennie har skrivit boken Slow Fashion – din guide till smart och hållbart mode och är aktuell med Klä barnen – växa, ärva, fixa, laga, en bok om barnkläder. Kom och inspireras till ett mer kreativt och hållbart förhållningssätt till din garderob!

Varmt välkommen!

Ladda ner en affisch >> , 1.6 MB.

Till facebookeventet >> Länk till annan webbplats.