Mobilmeny.

Vi söker praktikant, är det du?

Går du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot EU eller offentlig förvaltning? Har du intresse av EU, samhällsfrågor och kommunikation? I höst tar vi emot en praktikant till Europa Direkt Sjuhärad. Hör av dig till oss senast den 30/4.

Europa Direkt Sjuhärad är ett av EU-kommissionens 14 informationskontor i Sverige och arbetar för att informera om EU, skapa dialog och stimulera till debatt.

Vi arbetar mot hela Sjuhärad men Bollebygds kommun är värdorganisation och vi har vårt kontor i kommunhuset. Organisatoriskt tillhör vi kommunstyrelseförvaltningen och vi har ett nära samarbete med våra kollegor inom kommunen. Du som ska praktisera hos oss bör vara intresserad av EU/internationella frågor och bör även vara social, ta egna initiativ och klara av att arbeta självständigt. 

Som praktikant hos oss får du hjälpa till med planering och genomförande av event runt om i Sjuhärad, hantering av våra sociala konton och uppdatering av vår webbsida. Ärendehantering och diarieföring kan också förekomma.

Skicka din ansökan

Maila CV och personligt brev till Linda.sjoo@bollebygd.se senast den 30/4. Glöm inte att tala om hur lång din praktikeriod är. När ansökningstiden har gått ut kallar vi 3 personer till digital intervju. Besked ges till samtliga som har sökt när vi är klara med ansökningsprocessen.

Kontaktuppgifter:

Linda Sjöö, projektledare
0734 64 70 29
Linda.sjoo@bollebygd.se

Adress:

Europa Direkt Sjuhärad
Bollebygds kommun
Ballebovägen 2
517 36 Bollebygd[Bildcred: https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business Länk till annan webbplats.
created by macrovector - www.freepik.com Länk till annan webbplats.]