Mobilmeny.

Playkanal

Play är Bollebygds kommuns officiella videokanal. Här visas de viktigaste, roligaste och mest intressanta händelserna i kommunen i rörlig bild.

Hantera prenumeration

Våra webb-TV avsnitt publiceras på kommunens youtubekontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tanken med webb-TV är att involvera så många invånare som möjligt i det som händer i kommunen på ett enkelt och inbjudande sätt. Redaktionen består av kommunikatör Jessica Kjellström och kommunikationsadministratör Tommy Andersson.

Hör gärna av dig om du har tips på vad vi ska ta upp genom att skicka mejl till: webbredaktionen@bollebygd.se

Senaste filmen från Bollebygd Play

Prenumerera på vår playkanal

Om du vill prenumerera på vår playkanal skriver du in din e-post adress i högerkolumnen på denna sida, klickar i prenumerera och klickar på ok. Din e-postadress sparas i vårt webbpubliceringssystem och vi behöver den för att du ska kunna få ett mejl varje gång vi publicerar nya inslag. Den sparas så länge du vill prenumerera på vår information. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”. Du kan också prenumerera på andra nyheter och information via vår samlingssida för prenumerationer.

 

Anmäl dig till vår invånarpanel

Genom att delta i vår invånarpanel kan du lämna synpunkter och idéer kring våra webbsändingar på ett enkelt sätt. Alla invånare från tio år och uppåt får vara med i panelen. Är du under 18 år krävs att din vårdnadshavare, mamma, pappa, eller någon annan ger sitt godkännande.

Som medlem i panelen kommer du också att få besvara enkäter ett par gånger per år för att vi ska kunna förbättra vårt arbete. Enkäterna besvaras på webben och är anonyma.

Du anmäler dig genom att fylla i nedanstående formulär

Formuläret går till vår webbredaktion. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att kunna kontakta dig med eventuella frågor. Vi sparar dina uppgifter så länge de behövs för att hantera ärendet. För att använda dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du kryssar för längst ner i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under "Om webbplatsen".