Mobilmeny.
Frukostmöte för företagare. Planchef står framför duk och presenterar översiktsplanen. Publik i förgrunden.

Frukostmöten

Kommunen bjuder in dig som företagare till frukostmöten några gånger om året. Då informerar vi om det som är aktuellt i kommunen och för dig som företagare.

Våra frukostmöten gör det möjligt för oss att ha en dialog med er företagare, både kring näringslivsfrågor och hur vi tillsammans kan göra Bollebygds kommun attraktiv.

Aktuella frågor och dialog

På mötena informerar vi om allt från olika byggplaner i kommun till aktuella händelser. Vid flera tillfällen håller vi frukostmötena på ett företag, då vi även får en inblick i det företagets verksamhet. Frukostmötena brukar äga rum tidigt på morgonen, från klockan 07.30 och pågår cirka en och en halv timma.

Kommunalråd, kommunchef och näringslivschef finns på plats och vill gärna träffa dig som företagare.

Frukostmöte 14/10 2022

Under hösten 2022 börjar vi med våra frukostmöten igen, efter ett uppehåll under pandemin.

Nytt frukostmöte är inplanerat tillsammans med Bollebygds Emballageindustri AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. fredagen den 14 oktober.

Adress: Stenkulla 39, 517 92 Bollebygd

Klockan 07:30- till cirka klockan 09:00. Därefter rundvandring på företaget.

Under mötet får ni en presentation av företaget Bollebygds Emballageindustri AB och Företagarna i Bollebygd.

IUC och Connect Sverige Väst informerar om hur de kan stötta företag i sin tillväxtresa.

Varmt välkommen!

Anmälan till frukostmöte

Du kan anmäla dig för att delta på ett frukostmöte genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även fylla i formuläret om du och ditt företag skulle vilja ha ett frukostmöte eller ett företagsbesök på plats eller om du vill ha informationsbrev från oss.


Anmälan går till vår näringslivschef. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att ta emot din anmälan. Vi sparar uppgifterna tills frukostmötet har varit.

För att hantera dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.


Kontaktuppgifter till kontaktperson * (obligatorisk)Vill ditt företag ha ett företagsbesök, frukostmöte eller vill du ha informationsbrev?