Mobilmeny.
Frukostmöte för företagare. Planchef står framför duk och presenterar översiktsplanen. Publik i förgrunden.

Frukostmöten

Kommunen bjuder in dig som företagare till frukostmöten några gånger om året. Då informerar vi om det som är aktuellt i kommunen och för dig som företagare.

Våra frukostmöten gör det möjligt för oss att ha en dialog med er företagare, både kring näringslivsfrågor och hur vi tillsammans kan göra Bollebygds kommun attraktiv. Läs mer om tidigare möten med företagare och näringsliv.

Aktuella frågor och dialog

På mötena informerar vi om allt från olika byggplaner i kommunen till aktuella händelser. Ofta håller vi frukostmöte på ett företag, så att vi även får en inblick i det företagets verksamhet. Frukostmötena brukar äga rum på morgonen under cirka en och en halv timme.

Kommunalråd, kommunchef och näringslivschef finns på plats och vill gärna träffa dig som företagare.

Är du intresserad av att gå på våra frukostmöten? Fyll i dina uppgifter och din e-postadress i formuläret nedan för att få information om kommande möten.

Nästa frukostmöte

Är du intresserad av att få mer information om kommande frukostmöten? Anmäl dig via formuläret nedan eller direkt till vår näringslivschef fia.wickstrom@bollebygd.se

Anmälan till frukostmöte

Du kan anmäla dig för att delta på ett frukostmöte genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även fylla i formuläret om du och ditt företag skulle vilja ha ett frukostmöte eller ett företagsbesök på plats eller om du vill ha informationsbrev från oss.

Anmälan går till vår näringslivschef. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att hantera din anmälan och sparar dem tills dess att frukostmötet är över.

För att hantera dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.


Uppgifter till kontaktperson * (obligatorisk)Vill ditt företag ha ett företagsbesök, frukostmöte eller vill du ha informationsbrev?Läs om de senaste mötena med företagare och näringsliv


 • Frukortmöte 25 april hos Flugger AB
  Frukostmöte 25 april
  25 april arrangerades Frukostmöte hos Flügger AB
  Läs mer


 • Frukostmöte 4 december
  4 december arrangerades frukostmöte i en fantastisk miljö med snö och adventsmys. Ca 40 personer från näringslivet och Bollebygds kommun möttes för samtal och information.
  Läs mer


 • Frukostmöte 12 maj
  12 maj arrangerades frukostmöte i en fantastiskt miljö med sol och sommarvärme. Ca 35 personer från näringsliv och Bollebygds kommun möttes för samtal och information.
  Läs mer


 • Nyföretagarmöte 28 mars 2023
  Tillsammans med Företagsstart Sjuhärad arrangerades ett möte för nyföretagare i Bollebygd 28 mars.
  Läs mer

 • Nyföretagarmöte 25 oktober 2022
  Nyföretagarmöte 25 oktober
  25 oktober arrangerade vi en träff med kunskap och inspiration för de som är nyfikna på att driva eget eller nyss har startat företag.
  Läs mer