Mobilmeny.
Hoppande ungdomar

Feriearbete sommaren 2021

Ansökningstiden för årets feriearbete har löpt ut. Vi tackar för alla ansökningar och ser fram emot att möta alla ungdomar i våra verksamheter.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19. Detta innebär att det kan ske snabba förändringar i verksamheterna. Vi förbehåller oss rätten att ändra på ferieplatser om det behövs. Vi ber dig därför hålla dig informerad genom att följa denna sida som kommer att uppdateras fortlöpande.

Vad händer nu?

Du som ansökt om feriearbete kommer att få ett bekräftelsebrev på posten senast den 5 maj. Brevet innehåller information som är viktig för dig att ta del av. Har du sökt plats men inte mottagit något brev den 5 maj måste du kontakta arbetsmarknadshandläggare på arbetsmarknadsenheten. Kontaktuppgifter hittar du i kontaktrutan här på webbplatsen.

Obligatorisk introduktionskväll

Tisdagen den 11 maj håller vi en obligatorisk introduktionskväll. Det är viktigt att du förstår din roll som feriearbetare och känner till de rutiner som finns, så för att erhålla din plats måste du delta på denna introduktion. Introduktionen kommer utföras i digital form och du kommer få en inbjudan i Teams. Anslut via datorn eller ladda ner appen Teams på din mobiltelefon.

Varför ska jag feriearbeta?

Som feriearbetare får du nya erfarenheter och möjlighet att skapa kontakter. Dessutom får du kunskap om kommunens arbete. Kommunen erbjuder engagerade handledare med bred erfarenhet inom sina yrkesområden. Det kan vara en bra erfarenhet för dig när du ska välja yrke i framtiden.

När jobbar en feriearbetare?

Vi erbjuder feriearbete under nio arbetsdagar och du måste kunna närvara samtliga arbetsdagar. I år är ferieperioden 14 juni - 24 juni.

Vad tjänar en feriearbetare?

Lönen för feriearbetare är 75 kr/h inklusive semesterersättning.