Mobilmeny.

Fire & Mash kan bli årets landsbyggare 2023

I Töllsjö driver Johan och Josefin Malmberg rökeri och mikrobryggeri under namnet Fire & Mash. Nu har Leader Sjuhärad nominerat verksamheten och parets arbete till kategorin "Årets entreprenör" på landsbyggaregalan 2023.

Leader Sjuhärad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arbetar med landsbygdsutveckling i Sjuhärads åtta kommuner. Varje år delar man ut priser till årets landsbyggare, de som har viljan, kompetensen och drivkraften att följa sin dröm och framgångsrikt utveckla verksamhet på landsbygden. Man har nominerat duon från Töllsjö med följande motivering:

Vem hade trott att en rykande färsk BBQ, direkt från smokern, går att finna mitt i Töllsjö? Johan och Josefin Malmberg har byggt upp en unik verksamhet med ett spännande upplägg som lockar långväga besökare. I bryggeriet produceras craftsoda och när du minst anar bjuds det in till Aloha Friday, julmarknad eller Farmers market. Verksamheten är i ständig utveckling och nu erbjuds även konferensmöjligheter. Fire and mash är verkligen nytänkande på alla vis och skapar jobb genom säsongsanställningar och samarbeten med andra företagare.

Så här kommenterar Johan och Josefine själva sin nominering via företagets facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Allt slit och all glädje som vi ägnat åt vårt gårdsutvecklingsprojekt har uppmärksammats av Leader Sjuhärad. Vi är ödmjukt stolta och tacksamma för att få nämnas i samma sammanhang som de övriga nominerade! Och tack till alla Er som stöttat oss genom åren. Det ger oss energi att fortsätta framåt! Tusen tack!

Landsbyggaregalan och tillkännagivande av vinnare sker 9/3.