Mobilmeny.
Händer som skakar hand, omgivna av en cirkel av kugghjul, hjärna, diagram osv, illustration.

Sök stöd till din projektidé

Har din förening, ditt företag eller din organisation en idé som på något sätt leder till utveckling av Sjuhärads landsbygder?

Leader Sjuhärad tror att du som bor och verkar på en plats vet vad som behöver utvecklas och hur det kan göras på bästa sätt.

Du kan därför ansöka om stöd för att genomföra ett delprojekt inom ramen för paraplyprojekt som Leader Sjuhärad själva driver. Det är ett bra alternativ om satsningen är mindre och inte kräver lika stor ekonomisk insats. På sidan Sökbara delprojekt/checkar Länk till annan webbplats. kan du se vilka möjligheter som finns just nu. Kanske finns det ett paraplyprojekt som passar just din projektidé perfekt?

Ett paraplyprojekt drivs av Leader Sjuhärad och under projekttiden finns det en bestämd pott pengar som kan fördelas till olika delprojekt. Vilka möjligheter det finns att söka och genomföra delprojekt varierar därför.

Om Leader Sjuhärads projektstöd

Lokalt ledd utveckling genom Leader innebär att du som har idéer som kan bidra till utveckling i ditt närområde kan engagera dig och söka pengar till projekt. Det projektstöd som beviljas finansieras av EU, staten och i vårt fall Sjuhärads kommuner. När det gäller EU-finansieringen kommer pengarna i vårt fall från Landsbygdsfonden och socialfonden.

För mer information

Kontakta Leader Sjuhärad Länk till annan webbplats. eller kontaktperson för Bollebygds kommun Fia Wickström, 0734-64 70 11 eller e-post.