Mobilmeny.

06 oktober 2020

Hälsning på anhörigdagen 2020

Idag den 6 oktober är det nationella anhörigdagen skickar kommunens nya anhörigkonsulent en hälsning till alla er anhöriga.

Idag på nationella anhörigdagen vill jag som anhörigkonsulent och Bollebygds kommun rikta ett stort tack till dig som är anhörig som stöttar och hjälper en närstående. Vare sig du är familj, släkt eller goda vänner så är din insats ovärderlig. Vi vet vilken betydelsefull insats du utför och värdesätter det.

Som anhörigkonsulent finns jag för att kunna hjälpa och stötta dig i din viktiga roll. Jag kan erbjuda medmänskliga samtal, finnas som ett bollplank och råda dig vart du kan vända dig för olika insatser. Jag kommer även kunna erbjuda samtalsgrupper och café-/fikastunder. Aktuellt just nu är nätbaserade grupper för framförallt barn och barnbarn till personer med demenssjukdom. För mer information se bollebygd.se/anhorig.

Om du är make eller maka, sambo, barn, barnbarn eller vän och stöttar en närstående över 65 eller med en demenssjukdom är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig. Jag finns även till för dig som är anhörigvårdare.

Varma hälsningar,

Cristina Mathiasson, anhörigkonsulent i Bollebygds kommun
0734- 64 74 90, cristina.mathiasson@bollebygd.se
bollebygd.se/anhorig