Mobilmeny.

Hitta ditt sommarjobb hos oss!

Är du vår nya medarbetare?

Just nu pågår rekrytering till årets sommarvikariat inom vård- och omsorg. Vi söker dig som vill arbeta med att hjälpa och stötta människor med insatser både inom Äldreomsorg och Funktionsnedsättning.

Kom och träffa oss på öppet hus den 6 eller 7 april kl. 17:00-19:00. I Allrummet på Bollegården, Ballebovägen 6, bjuder vi på mer information, svar på frågor och tilltugg. Du kan också läsa mer och söka semestervikariat här via vår annons.  Länk till annan webbplats.

Några ord från hyresgästerna på Bollegården

”Vi är ett härligt gäng hyresgäster här på Bollegården. Vi söker dig som vill dela vardagen med oss i sommar. Vi ser gärna att du som arbetar här är vänlig, hjälpsam och har en fallenhet för ordning och reda. Vi hittar gärna på saker tillsammans med dig, så tycker du om att samtala eller ta promenader är det ett extra plus. Vi sätter stort värde på att du visar engagemang för ditt jobb men också intresse för oss hyresgäster. Har du en god förmåga att lyssna på andra har du en god grund för att göra ett bra jobb hos oss.”

Några ord från våra medarbetare

" Jag gillar att arbeta inom LSS funktionsnedsättning för att kunna få våra deltagare att växa och känna att dem klarar sig själv i sitt arbete och hemmet. Jobbet är varierande och man träffar på många olika personer och utmaningar, den glädje man får tillbaka från dem ger så mycket energi "

"Vidare får man ju lära sig väldigt mycket som man har nytta av i livet och man får uppleva situationer som utvecklar en som person, så samtidigt som man är till för andra så tjänar man ju mycket själv på det med!"