Mobilmeny.

Bokning

Idrottsföreningar kan boka våra hallar från den 17 augusti. För övriga externa aktörer har kommunen beslutat att tills vidare pausa möjligheten att boka kommunens lokaler.

Tillhör du en förening som har idrottsaktiviteter som inte kan bedrivas utomhus? Från den 17 augusti 2020 kommer det för idrottsföreningar att vara möjligt att använda Bollebygds kommuns hallar igen. Det schema som lagts i samråd med föreningarna gäller.

Folkhälsomyndighetens råd ska följas

För träningar och andra idrottsaktiviteter, som inte kan bedrivas utomhus gäller de allmänna rådenlänk till annan webbplats för inomhusaktiviteter och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att följa de allmänna råden uppmanar vi alla att byta om hemma. Man kommer bara att få använda det anvisade omklädningsrum och då endast för toalettbesök och handtvätt.

Bollebygds kommun följer händelseutvecklingen gällande pandemin och kan därför komma att fatta nya beslut gällande denna verksamhet.

Bokningsbara lokaler flyttas till ny tjänst

Kommunen har tecknat ett avtal med bokningstjänsten e-serve. Vi kommer successivt att flytta över de bokningsbara lokalerna från den gamla bokningscentralen till en e-tjänst från e-serve.

Nedan hittar du länkar till bokningsbara lokaler i Krafthuset och idrottshallar.

Klicka på länkarna för att ta dig till bokningssidan.

Bokning av Krafthuset

Cafélokal - Krafthusetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Konferensrum - Krafthusetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bokning av idrottshallar

Bollebygdsskolans idrottshalllänk till annan webbplats

Töllsjöskolans idrottshalllänk till annan webbplats

Örelundskolans idrotthalllänk till annan webbplats