Mobilmeny.
Tjej som sitter ute i gräset och spelar guitarr.

Dags att söka till Kulturskolan i Bollebygd

Nu är det dags att söka till Kulturskolan inför höstterminen 2019.

Verksamheten på Kulturskolan sker i samarbete med Härryda kommun. Det innebär bland annat att du som bor i Bollebygds kommunlebygds även kan söka till övriga kurser på Härryda kulturskola.

Kurser på Kulturskolan


Instrument från årskurs 3

Vi erbjuder undervisning på gitarr, elbas, piano och trummor. Spelar du hos oss hjälper vi dig att utvecklas inom musiken och du får också tillfälle att spela tillsammans med andra. Du som ska börja i årskurs 3 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Undervisningen sker främst på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid. Piano- och gitarrundervisning kan också erbjudas på övriga skolor i anslutning till skoldagen.

Teater från årskurs 2

Tycker du att det är roligt med teater? Då är Kulturskolans teatergrupper något för dig! Vi gör teaterövningar, improvisationer och föreställningar. På vägen utvecklar du din fantasi, din spontanitet och ditt mod att stå inför publik. Du som ska börja i årskurs 2 eller uppåt till hösten är välkommen att söka.
Teaterundervisningen sker på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid.

Dans från årskurs 2

Att dansa ger energi, glädje och gemenskap! I Kulturskolans dansgrupper arbetar vi med teknik och komposition som leder fram till uppvisningar och föreställningar. Du som ska börja i årskurs 2 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Dansundervisningen sker på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid.

Kulturskolan i Härryda

I mån av plats kan du som vill spela ett blås-eller stråkinstrument, sjunga eller gå en bildkurs delta i någon av alla de kurser som finns på Kulturskolan i Härryda. Undervisningen sker främst i Mölnlycke och Landvetter, men vissa kurser finns också i kommunens övriga orter på eftermiddags- och kvällstid.

Avgifter

Gå in på kultur.harryda.se/kulturskolan Länk till annan webbplats. för aktuella kursavgifter.

Ansökan

Du ansöker om plats på kultur.harryda.se/kulturskolan Länk till annan webbplats.. Se till så att du söker till kurser med ändelsen ”Bollebygd” i kurskoden, förutom de kurser som bara finns på Kulturskolan i Härryda.