Mobilmeny.
Tre personer i motljus, bakifrån, med händerna i luften.

Foto: Simon Maage/ Unsplash

Ungdomsgården

Välkommen till en av Sveriges häftigaste ungdomsgårdar! I Krafthusets färgglada lokaler finns möjligheter och friheter att utveckla en fantastisk mötesplats för dig som ungdom i Bollebygds kommun.

Här kan du hänga med kompisar, titta på film, spela spel, biljard, pingis, basket eller bara snacka över go-fika tills självkostnadspris i caféet. Vi lyssnar på eller spelar egen musik, pysslar, drar på läger, anordnar lov och temaaktiviteter som till exempel SPA-kvällar och LAN-nätter, fixar tjej- och killgrupper med samtal om viktiga ämnen och mycket, mycket annat.

Här finns också alltid trygga vuxna som lyssnar. Varmt välkommen till oss!

Ungdomsgården öppen torsdag 4 november

Krafthuset (ungdomsgården) återgår till ordinarie verksamhet, men håller öppet idag torsdag.

Med anledning av trafikolyckan i söndags har Krafthuset hållit öppet för samtal och stöd. Nu avslutas den krisstödsgruppen och ungdomsgården återgår till ordinarie verksamhet.

Den här veckan gäller följande öppettider för ungdomsgården:

  • Torsdag kl. 17-21
  • Fredag kl. 17-23.

Från och med nästa vecka är det ordinarie öppettider som gäller:

  • Måndag 17.00-21.00
  • Onsdag 17.00-21.00
  • Fredag 17.00-23.00.

Mer information på ungdomsgårdens webbsida Länk till annan webbplats., Facebook Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats. och Instagram Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Behöver du någon att prata med?

Här hittar du resurser för dig som är barn eller ung.

Du kan också ringa eller sms:a ungdomsutvecklarna måndag till fredag kl. 8-16.30. Du hittar våra telefonnummer i kontaktrutan.

Pågående projekt och aktiviteter

Tillsammans med Europa Direkt har vi startat ett gemensamt ungdomsprojekt.
Under vecka 39 fick våra ungdomar i Bollebygds Kommun lämna sina idéer till Ungdomsgården. Nästa steg är att sammanställa deras idéer och tillsammans med ungdomarna se hur vi kan gå vidare med projektet.

Bra att veta

All verksamhet på Ungdomsgården är självklart fri från alkohol, tobak och droger. Ungdomsgården är öppen för alla som slutat sexan till och med den dag du fyller 18 år och den som deltar i Ungdomsgårdens verksamhet och aktiviteter omfattas självklart av en olycksfallsförsäkring.

Vår målsättning

Vi erbjuder en trygg miljö där alla trivs, känner sig välkomna, blir sedda och kan påverka sin fritid. Vi är en mötesplats för alla oavsett bakgrund, kön, etnicitet, trosuppfattning, sexuell identitet eller sexuell läggning - alla är värda lika mycket och är lika välkomna!

Röster om Ungdomsgården

Citat hämtat från Borås Tidning: "Glädje bland unga när favorithänget öppnat igen: Är här jämt!"