Ungdomsgård

Välkommen till en av Sveriges häftigaste ungdomsgårdar!

Det finns alltid något att göra här

I Krafthusets fräscha lokaler finns möjligheter och friheter att utveckla en bra mötesplats för dig som ungdom i Bollebygds kommun. Här kan du titta på film, surfa på nätet, spela spel, biljard, pingis, jonglera, kasta dart eller bara snacka över en billig fika. Vi tecknar, pysslar, spelar musik, åker skateboard drar på läger. Vi har tjej- och killgrupper Berätta gärna om dina idéer. Vi kan hjälpa dig att förverkliga dem.

Här finns alltid vuxna som lyssnar.

Bra att veta

Den som deltar i ungdomsgårdens verksamhet omfattas av en olycksfallsförsäkring. All verksamhet hos oss är självklart fri från alkohol, tobak och droger. Ungdomsgården är öppen för alla som slutat sexan till och med det år man fyller 18 år.  

Vi står för

Vår målsättning är att skapa en miljö där alla trivs, känner sig välkomna och kan påverka sin fritid. Vi vill vara en trygg drogfri mötesplats för alla mellan 13-18 år oavsett bakgrund, kön, etnicitet, trosuppfattning eller sexuell identitet.. Alla har lika värde!

Hitta hit

Ungdomsgården i Krafthuset
Vikingsborgs gränd 4 (vid järnvägen)

Sagt om Ungdomgården

(citat ur Borås Tidnings reportage).

"Det är så mysigt att komma hit och träffa kompisar. Här händer det alltid något och så har de så mysig personal på gården. Man längtar hit när man är hemma". 

"Här har alla kul tillsammans och alla känner alla. Ingen behöver vara utanför".

"Vi är här nästan jämt när vi inte pluggar. Man kan hitta på något eller bara softa".

Välkommna till oss

Peter, Nathalie och Cia.
Ungdomsgården Krafthuset
Telefon: 033-430 57 91