Mobilmeny.

Utomhusbio på torget i Bollebygd - en succé med något för alla åldrar

Fredagen 30 juni anordnade Bollebygds kommun en biokväll på Gästgivartorget i Bollebygd. Efter några dagar med ostabilt väder och en mulen förmiddag blev kvällen mycket lyckad då det till slut bjöds på strålande sol och god stämning.

Kvällen bjöd på något för alla. För den yngre publiken visades först filmen ”LasseMajas detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet”. Kvällen avslutades med fartfyllda ”Top Gun: Maverick” för den lite äldre publiken.

Hundratals besökare dök upp för att titta på filmerna under loppet av kvällen. En av kvällens besökare var kommunstyrelsens ordförande Ulf Rapp.

- Det här evenemanget är ett bra exempel på ”det lilla extra” kommunen kan erbjuda sina invånare vid sidan av basverksamheterna, säger Ulf Rapp.

Även det lokala näringslivet deltog under kvällen, och bidrog med bland annat försäljning av popcorn och andra gotter.

- Det var mitt första utomhusbiobesök och jag uppskattade att både restauranger och affärer på ett bra och lättillgängligt sätt var delaktiga med servering och försäljning, säger Ulf Rapp. Och när det gäller vad Ulf Rapp väljer för tilltugg till filmen följer det diplomatiska svaret: Jag måste säga att en blandning av sött och salt är det bästa.

Kommunen vill tacka alla hundratals som med glatt humör kom och tittade på filmerna. Ett stort tack även till det lokala näringslivet som genom försäljning av popcorn och annat fulländade kvällen. Slutligen riktas ett särskilt tack till Sparbanken Sjuhärad som genom ekonomiskt stöd gjorde det möjligt att genomföra utomhusbion.

Glöm inte att fortsätta att upptäcka det lokala Bollebygd i sommar. Samla inspiration från oss här på hemsidan och följ gärna ”upplev bollebygd" Instagram Länk till annan webbplats. och Facebook Länk till annan webbplats..

Trevlig sommar önskar Bollebygds kommun!