Mobilmeny.

Prenumerera på nyheter och information

Du vet väl att du kan prenumerera på information och nyheter inom många olika områden på vår webbplats. Här kan du välja vilken information du vill prenumerera på.

Du kan prenumerera på nyheter inom olika områden, aktuella meddelanden, evenemang, upphandlingar, lediga tomter, företagsbesök, protokoll på vår anslagstavla och filmer på vår playkanal. Dessutom kan du prenumerera på nyheter från vårt Europa Direkt-kontor.

Välj vilken information du vill prenumerera på

Du skriver in din e-postadress i textrutan. Var noga med att skriva in rätt adress. Klicka sedan på "Lägg till eller ändra prenumerationer". Då visas en lista med information som du kan välja att prenumerera på. Du gör dina val genom att kryssa i rutorna och klicka på "Spara mina val".

Samtycke för att spara och hantera din e-postadress

När du klickar på "Spara mina val" skickas ett bekräftelsemejl till den e-postadress som du fyllt i. För att aktivera prenumerationen krävs ditt samtycke till att vi sparar och hanterar din e-postadress. Du lämnar ditt samtycke genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet. Sedan får du ett mejl när ny information publiceras inom det eller de områden du valt att prenumerera på.

Om du inte får något samtycke eller mejl om ny information

När du inte får något samtyckesmejl till den e-postadress du angett kan det antingen bero på att den e-postadress du fyllt i inte är rätt. Det kan vara någon bokstav eller något tecken som blivit fel och då går inte mejlet fram. Var därför noga när du fyller i dina uppgifter.

Det andra skälet till att det inte fungerar kan ha att göra med filter eller säkerhetsspärrar, som finns hos det företag eller organisation där du har ditt mejlkonto. Det kan göra att mejl från vårt webbsystem stoppas och därför inte når fram till dig. Ta i så fall kontakt med din organisations IT-avdelning.

Avsluta prenumeration

Vill du avsluta din eller dina prenumerationer skriver du in din e-postadess och klickar på knappen "Lägg till eller ändra mina prenumerationer". Sedan kryssar du ur de prenumerationer som du vill avsluta och klickar på "Spara mina val". Då raderas din e-postadress och ditt samtycke för dessa prenumerationer från systemet.