Mobilmeny.

Snart landar Sjuhärad i din brevlåda

Den 10 juni påbörjas distributionen av en gemensamt framtagen trycksak för platsen Sjuhärad. Broschyren kommer gå ut till alla 100 000 hushåll inom de samverkande kommunerna; Borås, Tranemo, Svenljunga, Bollebygd, Herrljunga, Mark och Ulricehamn.

Broschyrern är ett synligt resultat i det arbete som startade med ett initiativ från kommunalförbundet Boråsregionen Sjuhärad 2019, där Sjuhärads kommunen går samman för att utveckla besöksnäringen i Sjuhärad. Detta blir också en fortsättning på det TV-program som gjordes med Tareq Taylor och Nordic cookery i Sjuhärad förra året.

Att se sig som en stolt invånare i Sjuhärad, som är större än sin egen kommungräns, är målet med trycksaken. Vi lyfter Sjuhärads kultur, natur och smakupplevelser under det sammansatta temat "Sjuhärad - en resa inåt"

Sjuhärads guldkorn presenteras också på den hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som skapats för Sjuhärad. I trycksaken och på hemsidan lyfter bland annat Bollebygds lokala besöksmål Boy Konsthall, Lindedalen Wellness Garden, Sjuhäradsleden, Horse ´n Heal och Björkekkullens Ägg och Grönt som extra besöksvärda.