Mobilmeny.

Företag, stöd och rådgivning

I Bollebygds kommun finns genuina småföretagartraditioner, låga mark- och fastighetspriser och en väl utbyggd kommunal service. Här har du som företagare nära till beslutsfattarna. Tillsammans med näringslivet och företagen arbetar kommunen för att höja kvalitet och service för ett bättre företagsklimat.

Vi vill vara en snabb och flexibel samarbetspartner. Vi vill vara en kommun som det är lätt att vara företagare i.

Kommunens näringslivspolicy

Kommunens näringslivspolicy beskriver vad vi strävar mot när det gäller näringslivsfrågor. Vi har som mål att ge god service åt företag, skapa goda förutsättningar för nyetableringar, stödja samverkansformer och utvecklingsprojekt och utveckla vår samverkan med företagen i kommunen.

Näringslivschefen - din väg in i kommunen

Vår näringslivschef är vägen in i kommunen för dig som företagare, för att du på ett snabbt och enkelt sätt ska få rätt kontakter inom kommunen eller bland aktörer som jobbar med stöd och service för företag.

Fia Wickström, näringslivschef

 

Fia Wickström
Näringslivschef
Telefon: 0734-647011
E-post: fia.wickstrom@bollebygd.se

Vår näringslivschef hjälper dig bland annat med:

  • Förenklade myndighetskontakter och hjälp till rätt beslutsväg.
  • Tips om ledig mark och lokaler för verksamhet.
  • Hjälp med kontakter om kommunala tillstånd.
  • Hjälp att hitta rätt blanketter.

 

 

Träffa oss för råd stöd eller service

Genom vårt formulär kan du anmäla dig för att träffa oss i kommunen. Beskriv i formuläret vad du behöver ha hjälp med, så samlar vi motsvarande kommunala kompetenser till ett och samma tillfälle.

Vill du ha information från oss?

Är du intresserad av att få information från kommunen som är av intresse för dig som företagare. Det kan vara information om frukostmöten, föreläsningar, nya lagar och om att starta eget. Fyll gärna i formuläret med dina kontaktuppgifter. Det går till vår näringslivschef.

Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att skicka information till dig. Vi sparar uppgifterna så länge du vill ha denna information från oss. När du inte längre vill ha vår information hör du av dig till vår näringslivschef. För att använda dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.Kontaktperson * (obligatorisk)