Mobilmeny.

Frukostmöte 4 december

4 december arrangerades frukostmöte i en fantastisk miljö med snö och adventsmys. Ca 40 personer från näringslivet och Bollebygds kommun möttes för samtal och information.

Frukostmötet hölls tillsammans med Storegårdens Bryggeri & Restaurang och Sundins Skogsplantor AB. Strax efter klockan åtta började mötet med gemensam information följt av en rundvandring på företaget. Under mötet presenterade Johan Malmberg sina företag och företagens utveckling. Det bjöds på goda adventsmackor och kakor på morgonkvisten i deras fina lokaler.

Stefan Hederdal presenterade sitt företag Hederdals Maskin & Transport AB och företagets tillväxtresa. Stefan berättade om sin medverkan hur brandstationen och Tempo kom till Töllsjö. Lars Andersson presenterade sitt företag Skogsguiden Sverige AB och företagets tillväxtresa men också sin roll som ordförande i LRF.

Åsa Nätterlund, Rose-Marie Dagman och Anita Lomås från Vuxenutbildningen i Borås berättade om vad de kan erbjuda företag i Boråsregionen. Allt från gymnasiala yrkesutbildningar till yrkeshögskoleutbildningar,
kortare kurser till längre sammanhållna utbildningar.

Därefter följde en kort presentation av alla som var med på frukostmötet.
___

Våra frukostmöten gör det möjligt för oss att ha en dialog med er företagare, både kring näringslivsfrågor och hur vi tillsammans kan göra Bollebygds kommun attraktivt att driva företag i. Vi passar också på att informera om det som är aktuellt i kommunen till dig som företagare.

Vill ditt företag att vi träffas eller vill vara med och arrangera ett frukostmöte?
Hör av dig till Fia Wickström, fia.wickstrom@bollebygd.se telefon 0734-647011.

Stort tack till Johan på Storegårdens Bryggeri & Restaurang samt Sundins Skogsplantor AB och till alla andra som var med och deltog i vårt frukostmöte!