Mobilmeny.

Tillgänglighet

Bollebygds kommun vill vara en kommun för alla. Här får du information om vilka olika hjälpmedel som finns för att möta ditt behov.

Talande webb

Genom att använda vår Lyssna-funktion som finns högst upp på alla våra webbsidor får du texten uppläst.

Anpassa textstorlek

Du kan anpassa utseendet på webbplatsen genom att välja annan storlek på text, teckensnitt, radavstånd och kontrast.
Så här gör du för att anpassa utseendet på webbplatsen.

Texttelefoni

Texttelefoni förmedlar samtal mellan text och tal. Tjänsten är till för dem som vill kommunicera helt eller delvis genom text och för talande och hörande som vill ringa någon som kommunicerar genom text.
Läs mer på Texttelefoni.se Länk till annan webbplats..

Teletal

Teletal är en tjänst där du får stöd och hjälp i telefonsamtal. Teletal är gratis för dig. Du behöver inte tillstånd för att använda Teletal och du behöver inte boka tjänsten.
Läs mer på Teletal.se Länk till annan webbplats..

Bildtelefoni

Bildtelefoni är en tjänst som hjälper personer som använder svenskt teckenspråk och personer som använder svensk tal att ringa till varandra. Bildtelefoni är gratis för dig.
Läs mer på Bildtelefoni.net Länk till annan webbplats..

Tillgänglighetsdatabasen

I Tillgänglighetsdatabasen hittar du information om tillgänglighet till offentliga lokaler och besöksmål i Bollebygds kommun. Tillgänglighetsdatabasen finns för att besökare ska ha möjlighet att avgöra om en plats eller lokal är tillgänglig för dig som besökare.
Läs mer om Tillgänglighetsdatabasen.

Tolkning till andra språk

Du som inte kan tala svenska har rätt att få hjälp av en tolk i kontakt med myndigheter. Det är den myndighet eller enhet som du ska besöka som beställer och står för kostnaden för tolk.
Läs mer om att få hjälp av en tolk.