Mobilmeny.
Vy över nybyggda hus på Tyftet

Lediga tomter

Om du är intresserad av tomt eller småhus i Bollebygds kommun har du möjlighet att anmäla ditt intresse till kommunens tomtkö. De tomter som kommunen tar fram erbjuds först till tomtkön innan de släpps till allmänheten. Här hittar du information om lediga kommunala tomter.

Aktuella tomter

Inom Bergadalen kommer cirka 14 kommunala tomter tas fram. Försäljning kommer att ske under 2024. På följande sida kan du läsa mer om Bergadalens tomter.

De kommunala tomterna kommer att tilldelas enligt turordning i tomtkön. Eventuella kvarstående tomter kan säljas till privatpersoner eller exploatörer efter att vi erbjudit alla i tomtkön.

Att söka tomt

Det krävs inte att du är registrerad i tomtkön för att lämna in en intresseanmälan. Läs gällande regler för tomtkön Länk till annan webbplats. för mer information om processen att köpa tomt av kommunen.

Prenumerera på lediga tomter

Om du vill prenumerera på lediga tomter skriver du in din e-postadress, klickar i prenumerera och klickar på ok.

Din e-postadress sparas i vårt webbpubliceringssystem och vi behöver den för att du ska kunna få ett mejl varje gång vi publicerar ny information. Den sparas så länge du vill prenumerera på vår information. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under "Om webbplatsen".

Du kan också prenumerera på andra nyheter och information via vår samlingssida för prenumerationer.

Hantera prenumeration